U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Yoga op maat voor Ouderen

Eindelijk is de tijd aangebroken om iets te doen voor uzelf en uw eigen lichamelijke en geestelijke ontwikkeling.

Yoga kan in het verouderingsproces een belangrijke rol spelen.
Yoga verbetert de houding en coördinatie, versterkt spieren, geeft flexibiliteit en creëert een beter evenwicht.

Ouderen krijgen in deze vorm van yoga de mogelijkheid om yoga houdingen aan te nemen:
zittend op de stoel, staand naast of achter de stoel, liggend op een mat op de grond, eventueel ondersteund door kussens.

In deze les doen we rustige en eenvoudige yoga oefeningen, voor iedereen haalbaar. Door elke week een les te volgen wordt je meer ontspannen, blijf je langer vitaal en klachtenvrij.

Voor wie:
Speciaal voor de ouder wordende mens is er nu een yogales op maat samengesteld. Voor de minder valide deelnemer kan er ook zittend op een stoel meegedaan worden.

Wanneer:
Wekelijks - Start vrijdag 23 september 2016 van 11:00 uur – 12:30 uur

De les:
In deze les wordt aandacht besteed aan het soepel houden van het lichaam door aangepaste yogahoudingen en aan het ontwikkelen van aandacht voor gezond leven en denken door ademtechnieken en meditaties.

Kosten:

€ 5,00 per les

Onder begeleiding van een professionele docent blijf je op een leuke manier fit en soepel bewegen en verbeter je je houding. Zo voorkom en verminder je pijnklachten als gevolg van een verkeerde houding. Voel je beter en zie er fitter uit!

 

OuderenYoga op MaatOuderenYoga op Maat